foto,trainingstijden,categorie,trainers
Trainingstijden
 • Trainingstijd
  Woensdag 19.00-20.30 uur
 • Trainingstijd
  Zaterdag 9.00-10.30 uur
Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Categorie
Gevorderden
Ambitie & doel
Het is een sociale groep, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Tempo & afstand
10-13 km aan een stuk, met een tempo van 9 tot 12 km/u
Inhoud training
In het algemeen bestaan de trainingen uit diverse trainingsvormen bijv. intensieve en extensieve intervalvormen, loopscholing en spelvormen. Op woensdag doen we intervaltraining. Op de zaterdagmorgen doen we een duurloop over een afstand van ongeveer 11 km, met in en uit loop van ongeveer 2 x 750 mtr. De routes die gelopen worden zijn rond Climax (afstand). In het voor- of najaar gaan we naar een andere locatie (6/8 zaterdagen) (Kernhem, Edese Hei e.d.).
Deelnemers
Groep bestaat uit 20 tot 25 personen, zowel dames als heren. Leeftijd tussen de 25 en de 70 jaar. Gemiddeld 15 deelnemers per training.
Wedstrijden & evenementen
Heiderun, Horaloop, Hoge Veluwe loop, in overleg verschillende lopen met elkaar zoals de Strandestafette. Ook afspraken onderling voor bijv. Dam Tot Dam, Zevenheuvelenloop, Berenloop.
Extra info
Het is een sociale groep en gezelligheid staat hoog in het vaandel, een voor allen, allen voor een. Reacties van lopers in onze groep: “Een gezellige sociale en enthousiaste groep. Iedereen is welkom en wordt snel opgenomen in de groep” en “Een leuke groep mensen waarmee je een fysieke uitdaging deelt maar soms ook lief en leed” Mensen spreken ook buiten de training met elkaar af. De groep organiseert zelf ook activiteiten (zoals uit eten en naar Bernardo’s). We drinken samen koffie iedere laatste woensdag van de maand.
Trainers
 • Trainer
  Ada Groeneveld
 • Trainer
  Michiel Teunissen