Bij de derde en laatste competitiewedstrijd van het seizoen werden de mannen vandaag zesde en de vrouwen zevende in hun poule. In Nijmegen waren er waren vier Top-3 noteringen voor Climax. Goeffrey van Dipten won de 110 meter horden en Christel Heuseveldt werd tweede bij de 400 meter. Dorine van Leeuwen (U20) werd tweede bij het discuswerpen en derde bij kogelstoten. Verder was er een clubrecord te melden voor Ralph Uenk op de 800 meter. De inkt van het vorige Masters 35+ record van Jelle Hanswijk was nog amper droog en Ralph haalde er al bijna drie seconden van af. 

Verder lieten beide teams degelijke resultaten zien. Het was goed om te zien dat Joram na een lange blessure weer terug is op de 400 meter. Martijn de Jong verbeterde zijn PR's bij kogelstoten en discuswerpen. Daniel Luchies behaalde een nieuw PR bij hingstapsprong. Arris van Deelen bleef net boven de 2 minuten op de 800 meter. En Bart Hanswijk kwam dicht in de buurt van zijn PR bij het speerwerpen. Bij de vrouwen wierp Jasmijn een dik PR bij het kogelslingeren. Carla Kalkhoven liep recent een clubrecord op de 5000 meter, maar kwam vandaag niet in de buurt van het record op de 3000 meter.

Ondanks de stevige wind liepen beide 4x400 meter estafetteteams goed. De mannen sluiten dit seizoen in de tweede divisie uiteindelijk af op een 14e plaats landelijk en de vrouwen op de 26e plaats. Goed genoeg om volgend jaar weer in de tweede divisie te verschijnen. Een geslaagde dag dus!

De uitslagen staan hier.
De landelijke ranglijst staat hier.