Zaterdag 3 februari 2024 was het tijd voor de vierde en laatste wedstrijd van het BVC seizoen 2023/2024. Op deze grijze dag met een beetje wind en zo’n 10 graden. Met 13 top-3 klasseringen in deze laatste wedstrijd en 11 podiumplaatsen in het eindklassement was het voor de pupillen en junioren van Climax een succesvol BVC seizoen.

Bij de Jongens Pupillen Mini (U8) eiste Vigo Leentvaar de eerste plaats op in Rhenen. In het eindklassement eindigt Vigo op de vierde plaats en is de derde plaats voor Tim van Duijn.

De dag overwinning bij de Meisjes Pupillen C (U9) is voor Keira van der Blom waarmee ze de eerste plaats in het eindklassement ook direct veiligstelt. Eva van Heerikhuize finishte vandaag tweede en staat derde in het eindklassement.

Amir van Deuren finishte bij de Jongens Pupillen C (U9) vandaag voor de derde keer op rij als eerste wat tevens ook de eerste plaats in het eindklassement betekent. Mick van Ree eindigde vandaag als derde.

Bij de Jongens Pupillen B (U10) liep Aiden Poolman een sterke wedstrijd en pakte daarmee de eerste plaats. In het eindklassement staat Aiden tweede.

Sarah Korteland finishte bij de Meisjes Pupillen A1 (U11) voor de vierde keer op rij als tweede, wat haar ook de tweede plaats in het eindklassement oplevert.

In de categorie Jongens Pupillen A1 (U11) was het zowel vandaag als in het eindklassement een tweede plaats voor Remco Groenendijk en een derde plaats voor David Lodder.

Bij de Jongens Junioren D (U13) is de derde plaats in het eindklassement voor Twan Smit.

Een spannende ontknoping was er bij de Jongens Junioren D2 (U14) waar Jesse Leentvaar en Arno Groenendijk samen om de eerste plaats in het eindklassement streden. In een spannende strijd met een close finish was het Jesse die de overwinning pakte en Arno Groenendijk eindigde als tweede.

Noa van Heerikhuize eindigde bij de Meisjes Junioren C (U16) vandaag als tweede. Lisette van den Hurk werd bij de Lange Cross Vrouwen Masters 50+ derde.

https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/?p1=kla