Climax verkoopt loten met de Grote Clubactie voor nieuwe geluidsinstallatie op de baan!

Ons doel dit jaar is een nieuwe geluidsinstallatie op de baan. Aan deze installatie zijn hoge kosten verbonden maar kan dan weer vele jaren mee. De doelstelling van € 3.500 is voldoende voor het deel dat nog betaald moet gaan worden, het zou fijn zijn dat alle leden zich gaan inzetten om dit doel te bereiken.

De huidige installatie vraagt erg veel tijd van vrijwilligers om te installeren, het is heel moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. De nieuwe installatie is voor alle activiteiten op de baan goed te gebruiken.

Voor dit doel willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 23 september. Koop loten en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Onze verkooppagina is te vinden via deze link.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!