In oktober 2004 startten Climax-atleten Erwin Meijer, Jelle Hanswijk, Mathias Meijer en Ralph Uenk een hardloopgroep genaamd Mila-Power. In 2006 sloot ook Ries van Zon zich aan bij de groep. Op de eigen website werden artikelen over wedstrijden gepubliceerd evenals alle uitslagen en persoonlijke records. Onder leiding van trainer Fred Harms boekten de vijf atleten progressie en werden mooie resultaten behaald. Dit blijkt ook uit het feit dat de clubrecords op de 800, 1000, 1500, 1 mijl, 2000 en 3000 meter bij de mannen senioren allemaal op naam staan van één van de Mila-Power atleten.

De leden van Mila-Power werden wat ouder en de prioriteiten kwamen elders te liggen, al bleven de meesten wel hardlopen. In 2023 hadden alle atleten inmiddels de mastergerechtige leeftijd bereikt en dus werd het tijd voor een comeback op de baan. Erwin en Mathias beten het spits af op de 1500 meter, maar bleven allebei nog boven het clubrecord. In de volgende wedstrijd sloeg Mathias echter toe en verbeterde het bestaande clubrecord van David Hemstede met iets minder dan een seconde naar 4.13,62 minuten. Ruim een maand later scherpte Mathias zijn eigen clubrecord nog aan naar 4.10,38 tijdens het NK Masters in Harderwijk, waar hij derde werd in zijn leeftijdscategorie.

Mathias had zijn zinnen ook op de 5000 meter gezet, maar wist ook dat deze al aardig scherp stond dankzij David. Zijn eerste poging bij een competitiewedstrijd voor senioren was aardig, maar kwam nog niet in de buurt van het clubrecord. Een week na zijn clubrecord op de 1500 meter stond Mathias aan de start bij een mooie wedstrijd in het Olympisch Stadion. Bij de wedstrijd werd gebruik gemaakt van de wavelight technologie, waarbij je door de lampjes aan de binnenkant van de baan te volgen precies op een bepaald tempo kan lopen. De lampjes stonden op 15.30, net iets langzamer dan het clubrecord. Mathias ging achter de lampjes aan, raakte iets achterop maar in de laatste snelle ronde haalde hij de lampjes weer in en finishte in 15.27,36 en dus twee seconden sneller dan David in 2016.

Weer een week later wilde Jelle een poging wagen om het clubrecord op de 800 meter te verbeteren. Met de support van Ries, Mathias en de clubrecordhouder Anne Wiersma langs de kant begon Jelle aan zijn race. Na een stroeve eerste ronde wist hij een goede versnelling te plaatsen en finishte in 2.09,18; nipt onder het oude clubrecord. Ralph was ondertussen ook 35 jaar geworden en mocht nu ook strijden voor een master clubrecord. Bij zijn eerste wedstrijd als master was het gelijk raak, hij liep bijna drie seconden van het kersverse clubrecord van Jelle af en finishte in 2.06,40. Mathias was ondertussen hersteld van een kleine blessure en was de volgende die ging proberen het clubrecord te pakken. In Wageningen verliep zijn race matig en lukte het nog niet, maar twee weken later was er een kans op revanche. Mathias had zijn race nu beter opgebouwd en finishte ruim twee seconden sneller dan het nieuwe clubrecord in 2.04,02.

Tenslotte liep Jelle nog een 3000 meter in Zevenaar, met als doel om het bestaande clubrecord van oud-trainer René Gijsman uit 2009 uit de boeken te lopen. Jelle liep een redelijk constante race en liep uiteindelijk bijna 25 seconden van het clubrecord af, helaas net niet onder de 10 minuten: 10.00,88. Al met al hebben de Mila-Power atleten de smaak goed te pakken en hopelijk volgen er nog meer clubrecords in de komende jaren!