Tijdens de tweede BVC wedstrijd van het seizoen 2023-2024, op zaterdag 9 december, liepen maar liefst 9 Climax atleten naar een top 3 positie. Deze tweede wedstrijd vond plaats in Wageningen waar het een grijze dag was met weinig wind en een temperatuur van rond de 7 graden.

Bij de Jongens Pupillen Mini (U8) vielen Vigo Leentvaar (4e) en Timo van Duin (5e) net buiten de top drie. Maar met een verschil van slechts 6 en 8 seconden kan het in de komende wedstrijden nog spannend worden.

Keira van der Blom eindigde in de categorie Meisjes Pupillen C (U9) op de eerste plaats. Amir van Deuren eindigde bij de Jongens Pupillen C (U9) ook op de eerste plaats. Een tweede plaats was er bij de Jongens Pupillen B (U10) voor Aiden Poolman. Luca Franken eindigde als vierde in deze categorie met een verschil van 3 seconden op de nummer drie. Ook dat gaat in de komende wedstrijden nog spannend worden.

In de categorie Meisjes A1 (U11) rende Sarah Korteland naar de tweede plaats door in de eindsprint knap uit te lopen op de nummer drie. Remco Groenendijk deed hetzelfde in de categorie Jongens A1 (U11) en pakte hiermee ook de tweede plaats.

Bij de Jongens Junioren D2 (U14) was het een één-twee voor Climax: Jesse Leentvaar werd hier eerste en Arno Groenendijk tweede. Bij de Jongens Junioren C (U16) werd Sjoerd van Rheenen derde. In een leeftijdscategorie hoger (Jongens Junioren B – U18) werd Tom de Vogel vierde op een geringe afstand (8 seconden) van de nummer drie.

Carla Kalkhoven werd tweede bij de Vrouwen Masters 35-49 bij de Lange Cross.

De volledige uitslagen zijn hier terug te vinden:  Uitslagen BVC Wageningen

De volgende BVC wedstrijd vindt op 6 januari 2024 plaats in Ede.