Climax draait op vrijwilligers. Die doen van alles: vaste taken in bijvoorbeeld bestuur en commissies en losse klussen zoals bij wedstrijden of NL Doet. Tot nu toe vragen wij altijd via een e-mail aan alle leden of ze mee willen helpen als vrijwilliger. Dat kost veel tijd, is weinig gericht en een e-mail valt vaak niet zo op.

Daarom gaan we met de app Taakie werken. We hopen dat alle leden de app installeren en meedoen met de test.

Eerst testen

We starten met een Taakie Test. Daarin kan je aangeven wat je kunt en welke klussen je leuk zou vinden. Via de app kunnen we dan gericht en snel een oproep voor een klus verspreiden. 

Downloaden

De Taakie Test is toegestuurd met een e-mail. Heb je die gemist? Dan kun je hem ook nu gelijk downloaden en invullen. Scan de QR-code onderaan dit bericht of gebruik deze link. In slechts 2 stappen ben je klaar:

  1. Installeer de app
  2.  Vul de test in

Zo help je Climax om op een eenvoudige manier vrijwilligers in te schakelen voor hulp binnen de vereniging.

Ook voor de ouders/verzorgers van jeugd

Voor de jeugd is Taakie Test naar de ouders/verzorgers gestuurd. Jongeren vanaf 16 jaar krijgen de Taakie Test zelf. Het is fijn als de ouders van deze jongeren ook af en toe als vrijwilliger willen meehelpen. Daarom ook aan hen de uitnodiging om Taakie Test in te vullen.

Als je al vrijwilliger bent

Ben je al vrijwilliger met een vaste taak? Wil je dan toch de Taakie Test invullen? Dan houden we het overzicht van onze vrijwilligers compleet binnen Taakie. 

QR code Taakie Test Climax