Tijdens de derde BVC wedstrijd liepen 13 Climax atleten naar een top 3 positie. Komende wedstrijd in Rhenen wordt spannend, want maar liefst 13 Climax atleten zijn in de race voor een definitieve podiumplaats. 

Deze derde wedstrijd vond plaats in Ede waar het een zonnige koude dag was en gelukkig droog, na een week van regen. 

Bij de Meisjes Pupillen Mini (U8) werd Demira Lankhuijzen eerste. Bij de Jongesn Pupillen Mini (U8) bemachtigde Tim van Duijn de eerste plaats.

Bij de Meisjes Pupillen C (U9) was het Keira van der Blom die eerste werd en lukte het Eva van Heerikhuize om de derde plaats te bemachtigen. Bij de Jongens Pupillen C (U9) werd Amir van Deuren eerste.

In de categorie Meisjes A1 (U11) rende Sarah Korteland naar de tweede plaats. Remco Groenendijk deed hetzelfde in de categorie Jongens A1 (U11) en pakte hiermee ook de tweede plaats. David Lodder werd knap derde.

Twan Smit haalde de tweede plaats bij de Jongens Junioren D1 (U13). Bij de Jongens Junioren D2 (U14) werd Arno Groenendijk eerste. Chris de Vogel haalde de vierde positie. Sjoerd van Rheenen haalde de derde positie bij de Jongens Junioren C (U16).

Carla Kalkhoven werd tweede bij de Vrouwen Masters 35-49 bij de Lange Cross.

De volledige uitslagen zijn hier terug te vinden:  https://www.bvccircuit.nl/bvc/uitslagen/

De laatste BVC wedstrijd vindt op 3 februari 2024 plaats in Rhenen.