images/nieuws/2023/20230101_Plattegrond_planning_Parklaan.jpg

Zie hieronder een brief van Aannemingsbedrijf Van Gelder B.V. over de bereikbaarheid van onze accommodatie tijdens de werkzaamheden.

 

Beste omwonenden,

Komende periode gaan we verschillende werkzaamheden uitvoeren voor de nieuwe verbindingsweg tussen de Bennekomseweg en de Poortwachter (Dr. W.Dreeslaan - A12). In deze brief leest u meer over deze werkzaamheden.

• Afsluiting Zandlaan
Op vrijdag 27 oktober om 18.00 uur sluiten wij de Zandlaan af ter hoogte van de Diedenweg. De verwachting is dat dit tot en met december zal duren. We maken dan aanpassingen aan de rotonde en de aansluiting op de Parklaan. De Zandlaan blijft bereikbaar via de Dr. W. Dreeslaan. Omleidingen (voor o.a. het Horapark) worden door middel van borden aangegeven. Fietsers en voetgangers gaan tijdens deze afsluiting via de omleiding over het Streekpad.

• Weekendafsluiting Horalaan
Op vrijdag 3 november om 18.00 uur tot en met maandagochtend sluiten wij de Horalaan af om de aansluiting op de Parklaan te maken. Het verkeer wordt door middel van bebording omgeleid via de Doctor Hartogsweg. Landgoed Hoekelum is dit weekend niet via de zij-ingang te bereiken, maar uitsluitend via de hoofdingangen.

• Nieuwe verbindingsweg A12
Op dit moment wordt er hard gewerkt om de nieuwe verbindingsweg van de Edeseweg naar de Poortwachter / A12 in één richting te openen, zodat u sneller naar de A12 rijdt. De verwachting is dat u eind november van deze weg gebruik kunt maken. Het is dan nog niet mogelijk om via deze weg van de A12 naar de Edeseweg richting het centrum rijden. Wij hebben de rijstrook nodig voor werkzaamheden.

• Toegangsweg sportpark
Zodra de nieuwe verbindingsweg is opengesteld, verschuift de toegangsweg van het sportpark naar de verbindingsweg en sluiten we de Sportparkweg. Dit zal door middel van borden worden aangegeven. Komt u met de fiets of te voet, dan kunt u het sportpark straks bereiken via het Streekpad en het Kanonnenpad.

De nood- en hulpdiensten zijn over de werkzaamheden geïnformeerd en kunnen uw woning of pand bereiken.

Vragen over de werkzaamheden kunt u stellen via de gratis Bouwapp. Deze app kunt u downloaden en het project Parklaan kunt u als uw favoriet toevoegen.

Met vriendelijke groet,
Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.
Diana de Klerk
Omgevingsmanager